replicateBE: error in data input [🇷 for BE/BA]

posted by thalita_m  – Brazil, 2022-09-17 07:28 (139 d 10:25 ago) – Posting: # 23303
Views: 799

Hi Helmut!

First, as stated by roman_max, thanks you, Michael and Detlew for all efforts in this package!

So, I am dealing with some troubles when I run the methods A and B in the package to analyse a pivotal study and calculate CVw

I prepare my datafile as descripted on "DataStructure" in help(p=replicateBE) and save as a CSV: subject, period, sequence, treatment, PK, logPK

Following the example of GitHUB, I am using the code:

cabo <- read.csv(file="Cabo_Outcome.CSV", head=TRUE, sep=",")
cabo
   subject period sequence treatment        PK       logPK
1        1      1     RTTR         R 23017.637 4.362060731
2        1      2     RTTR         T 26945.375 4.430484232
3        1      3     RTTR         T 27755.074 4.443342393
4        1      4     RTTR         R 23901.877 4.378432006
5        2      1     TRRT         T  7715.025 3.887337332
6        2      2     TRRT         R 21282.365 4.328019892
7        2      3     TRRT         R 13603.772 4.133659359
8        2      4     TRRT         T 11700.822 4.068216383
9        3      1     RTTR         R  8982.120 3.953378859
10       3      2     RTTR         T 21978.182 4.341991758
11       3      3     RTTR         T 13025.147 4.114782649
12       3      4     RTTR         R 13487.560 4.129933376
13       4      1     RTTR         R  4821.158 3.683151339
14       4      2     RTTR         T  8817.647 3.945352731
15       4      3     RTTR         T 12828.745 4.108184177
16       4      4     RTTR         R  9775.555 3.990141410
17       5      1     RTTR         R 18677.973 4.271329735
18       5      2     RTTR         T 27177.154 4.434203980
19       5      3     RTTR         T 15267.030 4.183754567
20       5      4     RTTR         R 25284.525 4.402854806

res <- method.A(verbose = TRUE, details = TRUE,
                print = FALSE, data = cabo)

Error in if (!act %in% ref) { : argument is of length zero


If I try to run the dataset DS01 it works perfectly.


I'm not so experienced in R, I'm just a begginer. Your advice and help would be of great value!

Thanks in advance!

Complete thread:

UA Flag
Activity
 Admin contact
22,478 posts in 4,708 threads, 1,604 registered users;
25 visitors (0 registered, 25 guests [including 8 identified bots]).
Forum time: 16:53 CET (Europe/Vienna)

Learning of many things
does not teach intelligence.    Heraclitus of Ephesus

The Bioequivalence and Bioavailability Forum is hosted by
BEBAC Ing. Helmut Schütz
HTML5